Blog Posts

Style 1

Едукативен центар на Меден Исток

Здружението ЈГПБР Меден Исток нуди обука за Пчела за основно пчеларство на одржлив начин, која е верифицирана од страна на ЈУ Центар за образование на возрасните. Целта на програмата е учесникот да…

Нада Јангеловска

Движете ја фотографијата во било кој правец за целосно да ја погледнете панорамата од пчеларникот. Нада Јангеловска Моето име е Нада Јангеловска. Со пчеларство почнав во 2015 г. со 20 пчелни семејства,…

Гоце Ружински

Движете ја фотографијата во било кој правец за целосно да ја погледнете панорамата од пчеларникот. Гоце Ружински Јас сум Гоце Ружински, роден 13.09.1985 г., од Берово. Со пчеларство почнав да се занимавам…

Style 2

Style 3

Style 4